LHBTI+ queer fotograaf Amsterdam

BE PROUD

wij willen dat iedereen zich mooi voelt voor onze camera!

Lesbisch stel

Als lesbisch stel weten we hoe ongemakkelijk het kan zijn als je niet 100% zeker weet of mensen je seksuele of gender identiteit accepteren. In Nederland roept iedereen wel ‘het is toch gewoon’, maar toch wordt er van alles naar LHBTI’ers geroepen op straat (of erger).

Wij vinden het belangrijk om een safe space te creëren en je vast te leggen hoe je echt bent! 

Diversiteit mag bij ons gevierd worden!

lifestyle fotografie

We kunnen helemaal los gaan met glitter, regenbogen, tijdens gay pride (een echte eenhoorn? Why not!)? Maar natuurlijk is niet iedereen is Fabulous met een hoofdletter F. Onze lifestyle fotoshoots houden in dat je je authentieke zelf mag zijn!

Homohuwelijk

JA! We willen je queer huwelijk fotograferen. Of geregistreerd partnerschap, verloving, of een ander (non-traditioneel) mooi moment.

Vertel je eigen verhaal en laat ons het vastleggen!

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze style (meer daarover hierbeneden), maar het gaat natuurlijk niet om ons, maar om JOU!

Snel door naar: beoordelingen • werkwijze • prijzen • boek een fotoshoot

favorietjes

op je woord vertrouwen

In april 2019 heb ik samen met Maartje en Roxanne een fotoshoot gedaan in en rond de tulpenvelden bij Zeewolde. Een geweldige mooie dag, Roxanne gaf mij aanwijzingen en Maartje maakte de foto's, geduldig, gedreven en onvermoeibaar voor het perfecte shot. Een schitterende serie foto's die mij een fotomodel laten voelen, een gelukkige, mooie vrouw.
Fotoshoot beoordeling transgender vrouw Ellen
Ellen van Hemert
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring met Maartje en Rox! Als een queer persoon was het erg belangrijk om een fotograaf te vinden die mij begrijpt. Hun technische vaardigheid en creativiteit spreken voor zich, maar wat me opviel, was hun vermogen om me op mijn gemak te stellen voor de camera. Terwijl Maartje foto's maakte, gaf Rox een poseer-tips en maakte praatjes. Heel erg bedankt voor het maken van mijn favoriete foto's.
Lesbische fotoshoot beoordeling Lindsay
Lindsay Cale
Onze tijd in Stockholm was een ervaring om nooit te vergeten. Roxanne en Maartje legden elk romantisch moment vast en maakten ongelooflijk mooie foto's van mijn partner en mij. Ze zijn geweldig om mee te werken en ze maakten elk moment voor de camera comfortabel. Ze hebben briljante concepten en visie, zijn professioneel en effectief, waardoor ze snel perfecte foto's maken. Hun talent kent geen grenzen en ik kan ze absoluut aanbevelen. Je kunt erop vertrouwen dat ze herinneringen en momenten vastleggen die je voor koestert.
Zwarte homoseksuele man fotoshoot beoordeling
Teraj Allen

Foto van Couple of Men

hoe wij werken

Misschien ben je direct op deze pagina beland en heb je geen idee wie ‘wij’ is. Wij zijn MRS VISUALS, de M is van Maartje, de R van Roxanne en we zijn bijna mrs van elkaar.

We doen lifestyle fotografie, wij maken elke fotoshoot persoonlijk! Het is niet de bedoeling dat we gewoon even je foto nemen. Het is de bedoeling dat we je leren kennen – hoe kunnen we anders vastleggen wie jij echt bent?

Maar voordat je zenuwachtig of verlegen wordt, wacht!

Een aantal jaar geleden stonden wij ook heel ongemakkelijk voor de camera. Maar over de jaren, hebben wij een aantal dingen ontdekt die het veel makkelijker maken! Zo weten we nu dat het helpt om het gewoon heel leuk te hebben – en te lachen.

Dat is de reden dat we niet meteen in de eerste minuut onze camera in je gezicht duwen. En omdat we met z’n tweetjes zijn, is het makkelijker om te kletsen en ontspannen op de foto te staan!

de prijzen

1
slay

Een lifestyle fotoshoot voor 1 persoon.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1 uur
 • 20-30 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €50 extra een loveshoot van!
1
fierce

Een fotoshoot voor 1 persoon op meerdere locaties in Amsterdam, met extra outfits.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1.5 uur
 • 40-50 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €50 extra een loveshoot van!
1
yass queen

Een fotoshoot voor 1 person op meerdere locaties in Amsterdam. Met extra outfits en regenboog props op verzoek!

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 2 uur
 • 60-70 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €50 extra een loveshoot van!

Maak het extra

Jij bent natuurlijk speciaal! Als je je fotoshoot ook speciaal wilt maken, kunnen we dit bespreken! Opties zoals:

 • extra uren
 • locaties buiten Amsterdam (tulpenvelden, andere steden, etc.)
 • regenboog props!
 • extra outfits
 • speciale campagnes


Vertel ons meer wanneer je een fotoshoot boekt via het formulier hieronder!

Boek LHBTI fotoshoot queer fotograaf Amsterdam

Boek een fotoshoot

Het is heel makkelijk, jij laat ons weten wat je wilt en wij mailen je zo snel mogelijk terug! Voor vragen, stuur ons een berichtje op whatsapp of email ons.