Loveshoot Amsterdam

een romantische fotoshoot

koppel fotoshoot

Als je altijd al een romantische koppel fotoshoot met je partner(s) hebt willen doen – dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij houden van alle liefdes en vinden het een eer om liefde te mogen vastleggen.

loveshoot

Als koppel hebben wij zelf zowel voor, als achter de camera gestaan. Door combinatie weten wij wat wel, en juist niet, werkt – van beide kanten! Wij hebben genoeg ‘koppel poses’ om te proberen, maar we leggen ook graag vast hoe uniek elk stel is!

Wil je alleen op de foto? Bekijk onze portretfotografie pagina!

lifestyle fotografie

Wij doen lifestyle fotografie, maar wat betekent dat precies? Het betekent eigenlijk heel simpel gezegd dat we mensen vastleggen zoals ze zijn. We werken het liefst op locatie, met natuurlijk ligt, en zo min mogelijk suf poseer-gedoe. Onze foto’s zijn vaak dynamisch, spontaan en vol emotie. Natuurlijk geven we tijdens de fotoshoot allerlei tips en stellen we je op je gemak!

Vertel je eigen verhaal en laat ons het vastleggen!

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze style (meer daarover hierbeneden), maar het gaat natuurlijk niet om ons, maar om JOU!

een paar favorieten

op je woord vertrouwen

Poseren voor een fotoshoot vonden mijn vriendin en ik zeker in het begin best onwennig. Maar Maartje en Roxanne gaan professioneel hun gang en geven je gelukkig snel een relaxed gevoel, waardoor we veel meer ontspannen gefotografeerd konden worden. We vergaten bijna dat de lenzen op ons gericht waren, met een prachtig resultaat als gevolg!
Fotoshoot beoordeling Karin en Karin
Karin & Karin
Maartje en Roxanne zijn geweldige fotografen. Mijn vriend en ik waren in Stockholm voor een fotoshoot en ze maakten de ervaring zo leuk. Ik word meestal erg verlegen voor de camera, maar ik voelde me zo op mijn gemak! De foto's zijn perfect geworden. Ze waren ook snel met het bewerken. Sterke aanrader!!
Fotoshoot beoordeling Barry en Teraj
Barry & Teraj
Roxanne en Maartje hebben vorig jaar prachtige foto’s van ons in Amsterdam gemaakt. Ze stelden ons zo op ons gemak dat we nauwelijks door hadden dat ze er waren. Ze geven fijne Hulp met poseren, eigenlijk hoefden we niks meer te doen dan verliefd naar elkaar kijken en doen wat we normaal doen. Foto’s hangen met trots in de woonkamer. Zeker een aanrader!
Fotoshoot beoordeling Isabelle en Meike
Meike & Isabelle

hoe wij werken

Misschien ben je direct op deze pagina beland en heb je geen idee wie ‘wij’ is. Wij zijn MRS VISUALS, de M is van Maartje, de R van Roxanne en we zijn bijna mrs van elkaar.

We doen lifestyle fotografie, wij maken elke fotoshoot persoonlijk! Het is niet de bedoeling dat we gewoon even je foto nemen. Het is de bedoeling dat we je leren kennen – hoe kunnen we anders vastleggen wie jij echt bent?

Maar voordat je zenuwachtig of verlegen wordt, wacht!

Een aantal jaar geleden stonden wij ook heel ongemakkelijk voor de camera. Maar over de jaren, hebben wij een aantal dingen ontdekt die het veel makkelijker maken! Zo weten we nu dat het helpt om het gewoon heel leuk te hebben – en te lachen.

Dat is de reden dat we niet meteen in de eerste minuut onze camera in je gezicht duwen. En omdat we met z’n tweetjes zijn, is het makkelijker om te kletsen en ontspannen op de foto te staan! 

de prijzen

1
The Cute One

Een lifestyle loveshoot voor een stel, in Amsterdam.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1 uur
 • 20-30 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €20 extra een throuple of familie fotoshoot van!
1
The One With All the Love

Een lifestyle loveshoot voor een stel, op meerdere locaties door Amsterdam.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1.5 uur
 • 40-50 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €20 extra een throuple of familie fotoshoot van!
1
The only One

Een lifestyle loveshoot voor een stel, op meerdere locaties door Amsterdam.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 2 uur
 • 60-70 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €20 extra een throuple of familie fotoshoot van!

* voor fotoshoots verder weg rekenen we € 0.35 per kilometer

Boek een loveshoot Amsterdam

Boek een fotoshoot

Het is heel makkelijk, jij laat ons weten wat je wilt en wij mailen je zo snel mogelijk terug! Voor vragen, stuur ons een berichtje op whatsapp of email ons.