wie zijn wij?

Wij zijn M R S V I S U A L S, M is Maartje, R is Roxanne en we zijn bijna MRS van elkaar!

Sinds 2017 fotograferen we samen, over de hele wereld. Bekijk ook eens onze reisblog onceuponajrny.com. Als koppel, werken we fijn samen. We zijn al sinds 2014 samen en zijn dus helemaal op elkaar ingespeeld! Hieronder stellen we ons beide even voor.

Queer Fotograaf Amsterdam

Maartje Hensen

Hoi, ik ben Maartje. Lekker Nederlandse naam die in het buitenland nog wel eens voor problemen zorgt!

Ik fotografeer al zolang ik me kan herinneren. Ironisch genoeg heb ik geen goede ogen en draag ik een bril. Misschien is dit juist waarom ik graag door een camera kijk?

Nog een bekentenis: ik kan een beetje verlegen zijn (ik ben meer een introvert). Ik moet altijd ‘even inkomen’ en hou ervan om ‘onzichtbaar’ te zijn achter de camera. Ik dacht altijd dat dat een slecht kenmerk was, maar als fotograaf komt dit best mooi van pas!

Roxanne Weijer

Hee! Ik ben Roxanne. Ik was nooit een fotograaf. Een voetballer, een meisje van het platteland en een fysiotherapeut: dat was it. Maar toen kwam Maartje (ofwel: een creatieve wervelwind) in mijn leven en maakte mij enthousiast over dingen waar ik niet eerder enthousiast over was. 

Voordat ik het wist, volgde ik een fotografiecursus en werd ik ineens de tweede fotograaf tijdens trouwerijen.

Leuk feitje: ik ben ongemakkelijk voor de camera (en ik sta daar best vaak). Ik ben het meest fotogeniek als ik ergens mee bezig ben, bijvoorbeeld als ik een hoed gooi!

En tegenovergesteld van Maartje, ben ik een extravert. Ik klets lekker weg met wie dan ook. Dus ook als ik niet fotografeer, zorg ik dat het gezellig is!