Jouw portretfotograaf

lifestyle fotografie

Fotoshoot

Als portretfotograaf leggen we graag vast wie jij bent. Maar we zijn er ook goed in om locaties prachtig uit te laten komen op foto’s. Amsterdam heeft prachtige plekjes en wij kennen er genoeg!

Ben je een stel? Bekijk onze loveshoot pagina!

Zakelijke foto en profielfoto

Tijdens een fotoshoot zit er wel eens een mooie foto bij die je als profielfoto wil gebruiken! Naast fotoshoots, bieden wij ook speciaal zakelijke foto’s aan. 

Lifestyle fotografie

Wij doen lifestyle fotografie, maar wat betekent dat precies? Het betekent eigenlijk heel simpel gezegd dat we mensen vastleggen zoals ze zijn. We werken het liefst op locatie, met natuurlijk ligt, en zo min mogelijk suf poseer-gedoe. Onze foto’s zijn vaak spontaan en vol emotie. Natuurlijk geven we tijdens de fotoshoot allerlei tips en stellen we je op je gemak!

Vertel je eigen verhaal en laat ons het vastleggen!

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze style (meer daarover hierbeneden), maar het gaat natuurlijk niet om ons, maar om JOU!

een paar favorieten

op je woord vertrouwen

Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij een fotoshoot. Rox en Maartje hielpen me ontspannen, ervan te genieten en om de fotograaf te vertrouwen (wat heel gemakkelijk is omdat ze charmant, leuk en vrolijk zijn). Ze hebben me er doorheen gepraat en me aan het lachen gemaakt. Ze hebben een speciaal oog, ze zien unieke hoeken en dat zie je in hun fotografiestijl. Ze houden niet alleen van fotografie, maar ze zijn er ook echt goed in.
Fotoshoot recensie Annia
Annia Garzon Espinosa
In april 2019 heb ik samen met Maartje en Roxanne een fotoshoot gedaan in en rond de tulpenvelden bij Zeewolde. Een geweldige mooie dag, Roxanne gaf mij aanwijzingen en Maartje maakte de foto's, geduldig, gedreven en onvermoeibaar voor het perfecte shot. Een schitterende serie foto's die mij een fotomodel laten voelen, een gelukkige, mooie vrouw.
Fotoshoot recensie Ellen
Ellen van Hemert
Ik deed een fotoshoot met Roxanne en Maartje in Puerto Rico. Ik kwam terug van de reis met de meest verbluffende foto's die ik ooit heb gehad. Ze kunnen van sterk visuele shots opzetten. Als plus-size model voelde ik me alsof Roxanne en Maartje me hielpen mijn rondingen te vieren en niet te verbergen. Ze luisterden niet alleen naar mijn ideeën, maar zaten zelf ook vol creatieve ideeën. Ze waren niet bang om op de grond te gaan liggen om de perfecte foto te maken. Ik kan niet wachten om binnenkort weer met ze af te spreken voor nog meer geweldige shots!
Fotoshoot recensie Alysse
Alysse Dalessandro Santiago

hoe wij werken

Misschien ben je direct op deze pagina beland en heb je geen idee wie ‘wij’ is. Wij zijn MRS VISUALS, de M is van Maartje, de R van Roxanne en we zijn bijna mrs van elkaar.

We doen lifestyle fotografie, wij maken elke fotoshoot persoonlijk! Het is niet de bedoeling dat we gewoon even je foto nemen. Het is de bedoeling dat we je leren kennen – hoe kunnen we anders vastleggen wie jij echt bent?

Maar voordat je zenuwachtig of verlegen wordt, wacht!

Een aantal jaar geleden stonden wij ook heel ongemakkelijk voor de camera. Maar over de jaren, hebben wij een aantal dingen ontdekt die het veel makkelijker maken! Zo weten we nu dat het helpt om het gewoon heel leuk te hebben – en te lachen.

Dat is de reden dat we niet meteen in de eerste minuut onze camera in je gezicht duwen. En omdat we met z’n tweetjes zijn, is het makkelijker om te kletsen en ontspannen op de foto te staan! 

de prijzen

1
The One for Fun

Een Amsterdam fotoshoot voor 1 persoon.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1 uur
 • 20-30 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €50 extra een loveshoot van!
1
THE ONE FOR EVERYTHING​

Een fotoshoot voor 1 persoon op meerdere locaties in Amsterdam.

 • Incl. Btw en reiskosten binnen Amsterdam*
 • 1.5 uur
 • 40-50 foto’s in hoge resolutie in een digitale foto galerij
 • Maak er voor €50 extra een loveshoot van!
1
the one for business

Een fotoshoot voor je bedrijf, LinkedIn, of andere social media: dit is voor alle professionals die een zakelijke foto nodig hebben.

 • Excl. Btw, incl. reiskosten binnen Amsterdam*
 • 30 minuten fotoshoot 
  op locatie
 • 3-5 bewerkte foto’s in hoge resolutie, te selecteren uit een online galerij

* voor fotoshoots verder weg rekenen we € 0.35 per kilometer

boek een fotoshoot Amsterdam portretfotograaf

Boek een fotoshoot

Het is heel makkelijk, jij laat ons weten wat je wilt en wij mailen je zo snel mogelijk terug! Voor vragen, stuur ons een berichtje op whatsapp of email ons.